Hormonell obalans kvinna - FemineaLab

Empowering Women genom hälsotester med fokus på hormonell och reproduktiv hälsa

Feminea LaboratoriesFemineaLab Nyheter

FemineaLab, en del av Citikliniken Sverige AB, stärker sitt engagemang för kvinnors hälsa genom att erbjuda specialiserade hälsotester med fokus på hormonell och reproduktiv hälsa. Företaget, grundat i Norrtälje - Region Stockholm, planerar nu för en europeisk expansion för att stödja ännu fler kvinnor att ta kontroll över sin hälsa. Med en imponerande uppsättning av hälsomarkörer och ett brett spektrum av vetenskapligt baserade artiklar på FemineaLab Academy, gör FemineaLab det möjligt för kvinnor att göra informerade val för deras välmående.

NORRTÄLJE, SVERIGE - I den snabbt växande sektorn för hälsotester tar FemineaLab, en del av Citikliniken Sverige AB, en ledande roll genom att särskilt fokusera på kvinnors hälsa. Företaget, som grundades i Norrtälje - Region Stockholm, planerar nu för internationell expansion inom Europa.

FemineaLab skiljer sig från konkurrenterna genom att rikta sig specifikt till kvinnor och fokuserar på hormonell och reproduktiv hälsa. I deras utbud finns ett brett spektrum av hälsotester, inklusive den mest omfattande uppsättningen av hälsomarkörer tillgänglig på marknaden.

Processen för att genomföra ett hälsotest med FemineaLab är enkel och tillgänglig för alla kvinnor i Sverige. Efter att ha beställt ett hälsotest i FemineaLab's onlineshop, produceras en remiss. Kunderna kan sedan besöka valfri mottagning i Sverige, med över 200 st. tillgängliga. Alla sjukhus och lasarett accepterar FemineaLab's remiss.

Företaget samarbetar med alla de stora laboratorierna i landet, inklusive Karolinska Universitetssjukhuset, Synlab och Unilabs. Efter blodprovet svarar FemineaLab med en läkarkommentar.

FemineaLab satsar även starkt på att tillhandahålla vetenskapligt baserade artiklar på sin hemsida, både för enskilda markörer och för sammansatta paket. Detta gör att kvinnor inte bara får tillgång till omfattande tester, men även kunskapen att förstå deras resultat och ta kontroll över deras hälsa.

"Vår vision är att ge kvinnor kraften att förstå och hantera sin egen hälsa genom pålitliga och lättillgängliga hälsotester", säger Roger Svensson, vd för Citikliniken Sverige. "Vi är här för att göra en skillnad i kvinnors hälsa och välbefinnande, inte bara i Sverige, utan över hela Europa."

FemineaLab planerar nu för sin europeiska expansion och ser fram emot att erbjuda sina tjänster till kvinnor över hela kontinenten.

Roger Svensson
VD
roger.svensson@citikliniken.com

FemineaLab, Din partner för kvinnors hälsa och välbefinnande, erbjuder vi pålitliga hälsotester och lättillgänglig information för att stödja kvinnor att ta kontroll över sin hälsa. Med vårt utbud av skräddarsydda hälsopaket och den omfattande kunskapsbanken på FemineaLab Academy, hjälper vi kvinnor överallt att göra informerade val för deras välmående. Tillsammans gör vi skillnad i kvinnors hälsa.

FemineaLab är en del av Citikliniken Sverige AB. Grundat i Norrtälje - Region Stockholm.